FAQ

Product

The Good Wine komt uit Frankrijk. De Merlot druiven komen
uit de Languedoc en de Sauvignon Blanc druiven komen deels uit zuid west
Frankrijk en deels uit de Languedoc.

Robert Eden heeft deze biologische druiven voor ons
geselecteerd en de wijnen speciaal voor The Good Wine gemaakt. Daar zijn we
heel trots op!

De wijn is volgens een
tradionele methode gemaakt met groot respect voor de natuur. De wijn wordt gemaakt van biologisch geteelde druiven. Wat betreft het verdere proces: dit
gebeurt met een ervaren team op een traditionele manier. De druiven voor de Merlot zijn bijvoorbeeld in de ochtend geplukt, om 4 uur ’s morgens. Dit om de druiven zo vers mogelijk te houden.

De Sauvignon blanc druiven zijn eind augustus geplukt en de Merlot druiven begin september.

De wijn wordt gemaakt van biologisch geteelde druiven. Dit
betekent dat er geen gebruik is gemaakt van kunstmest in de wijngaarden en dat de druiven niet bespoten zijn met chemische bestrijdingsmiddelen.

Robert Eden heeft veel aandacht besteedt aan de kwaliteit
van de druif en het biologische beheer.

Om toezicht te houden op dit biologische proces bestaat de
organisatie SKAL, die je kunt herkennen aan hun groene BIO logo op de achterkant van onze wijnfles. SKAL houdt toezicht op de gehele keten van biologische productie en pas als zij alles gecontroleerd hebben, geeft SKAL een certificaat uit waarmee je kan aantonen dat je een 100% biologisch product
hebt.

Tijdens de productie van The Good Wine zijn geen dierlijke
middelen gebruikt. In sommige wijnen worden namelijk dierlijke eiwitten toegevoegd om de wijn te klaren. Klaren is een methode om de wijn van een troebele vloeistof naar een heldere vloeistof te krijgen. Sommige wijnboeren gebruiken Bentoniet, een natuurlijke kleisoort om te wijn te klaren. De kwaliteit van onze druiven is echter zo goed, dat er niks nodig was om de wijn
te klaren.

The Good Wine is SKAL gecertificeerd, daarom mogen wij het groene SKAL Bio logo voeren op onze fles.

Nee, The Good Wine is 100% plasticvrij!

We kunnen niet garanderen dat elk afgebeeld etiket in elke doos zit. Er zitten altijd verschillende etiketten in een doos, alleen sommige etiketten zitten er soms dubbel in.

Nee helaas, we bieden alleen dozen van 6 flessen aan. Zo maken we nóg meer impact en houden we het gebruik van verpakkingsmateriaal laag.

Impact

Daar zijn we heel transparant over en dit laten we graag jaarlijks bevestigen door onze partners: The Good Roll foundation & Made Blue. De rapporten publiceren wij ook op onze website.

Klachten

Dat is vervelend! Het kan zijn dat je pakket is afgeleverd terwijl je niet thuis was. Via de app van Budbee kan je een nieuw bezorgmoment inplannen! Als dit niet het lukt, stuur ons dan geen brief, maar een mail naar info@thegoodwine.nl, bespaart ook weer papier :) en we lossen het op!

Dat is uiteraard niet de bedoeling en dat lossen we graag snel op. Stuur een mail naar info@thegoodwine.nl en we zorgen voor een oplossing.

NOOOOOO het spijt ons nu al!

We hopen dat je ze niet hebt natuurlijk, maar een klacht kun je altijd indienen
via info@thegoodwine.nl .
Klachten mogen over alles gaan, zowel over ons product als over onze
dienstverlening. Wij zullen binnen 14 dagen inhoudelijk op je klacht reageren.

Worst case scenario; je bent niet tevreden over het afhandelen van je klacht en
we komen er samen niet meer uit. We verwijzen je in dit geval graag door naar
het Europees ODR, zie hieronder.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u
deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP
te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht
voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Levering

De bezorging van The Good Wine wordt gedaan door Budbee. Op het moment dat de bestelling is ontvangen gaan onze wijnengeltjes aan de slag met de bestelling.

Het overgrote deel van de bestellingen die voor 12:00 uur binnen zijn, worden de volgende werkdag bezorgd. Het kan wel eens voorkomen dat dit niet lukt, maar je bestelling is er bijna altijd binnen 72 uur!

Jazeker! Als je bestelling ons magazijn verlaten heeft ontvang je een mail met een track&trace-code. Deze geeft je de meest up-to-date bezorginformatie van je pakket.

We bezorgen The Good Wine in heel Nederland bij jou thuis (fysiek adres vereist) Wel zo handig!

De verzendkosten (per order, ongeacht aantal producten) bedragen:

Nederland: €4,95 (Budbee)

Orders

Het bestelproces gaat als volgt:
Stap 1: Kies je favoriete Good Wine product in onze shop.
Stap 2: Kies het aantal dozen dat je graag van ons wilt ontvangen. Klik op toevoegen. De knop verandert en zegt nu: "Naar Winkelwagen", klik opnieuw.
Stap 3: Check op de nieuwe pagina of je niets vergeten bent. Klik op bestellen.
Stap 4: Time for business. Vul je gegevens correct in, kies je betaalmethode & verzendmethode, ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik op betalen.
Stap 5: Reken af en your goodies will be with you shortly!

Ja zeker, maak even een afspraak via mail!

Nee hoor, voor een eenmalige bestelling hoef je alleen je adresgegevens in te voeren en het is geregeld!

Je kunt bij ons betalen met:

- iDeal:
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u al telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

- Credit Card:
U kunt uw bestelling ook betalen per creditcard (Mastercard/Eurocard, Visa en American Express). Er worden geen extra transactiekosten berekend. U betaalt alleen de kosten die uw creditcardmaatschappij aan u berekent. Betalingen met creditcards gaan, net als bij de andere betaalmethoden, via een veilige server. Dit houdt in dat uw creditcardgegevens versleuteld verzonden worden. De gegevens zijn dusdanig gecodeerd dat het voor derden onmogelijk is deze te ontcijferen tijdens het transport. Uw creditcardgegevens, zoals het nummer en de vervaldatum, worden uiteraard niet door ons opgeslagen.

- Achteraf betaling met Klarna:
Bij het afrekenen met Klarna kunt u ook voor de optie Achteraf Betalen kiezen. Bij het afronden van uw aankoop betaalt Klarna de verkoper voor u en wordt het geld pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven

- Bancontact:
Met Bancontact/Mister Cash betaalt u veilig en snel online. Kies deze betaalmethode, vul uw kaartnummer en vervaldatum in en u wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Op deze site kunt u het bedrag controleren en wordt u gevraagd om u aan te melden via de online beveiligingsmodule die u van uw bank heeft ontvangen.
Apple Pay

Dat is vervelend! Misschien heb je 'm toch ontvangen, maar is ie onverhoopt in je spambox terecht gekomen. Vinden we niet leuk, maar gebeurt helaas toch nog wel eens. Mocht je 'm daar niet aantreffen, neem dan even contact met ons op via info@thegoodwine.nl

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Doen we niet moeilijk over. Log in met je e-mailadres en wachtwoord en klik op "Verstuurde Orders". Vervolgens kun je alle facturen van geleverde bestellingen inzien, downloaden en inlijsten (indien gewenst).

Algemeen

Voor onze producten geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.